Lasagna Bolognese ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1129 calorii. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână piure de roșii concentrat, unt, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna Bolognese, Lasagna Bolognese, și Lasagna Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Ungeți un vas de copt mic (aproximativ 8 pe 10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Întindeți o peliculă subțire de sos Besciamella pe fundul cratiței. Acoperiți cu o foaie de paste proaspete, aproximativ 1 cană de Ragu și aproximativ 1/2 cană mai mult de Besciamella. Acoperiți ușor suprafața cu o parte din brânza rasă. Repetați acest proces de stratificare până când se folosesc toate pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți lasagna descoperită, rotind o dată la jumătate, 40 până la 45 de minute. Se lasă să se răcească 1 oră, se taie și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Încălziți laptele și frunza de dafin la foc mediu-mare până chiar sub fierbere. Topiți untul la foc mediu într-un alt vas. Când untul este complet topit și începe să baloneze rapid, adăugați făina și bateți până se încorporează complet. Continuați să gătiți la foc mediu până când se formează o pastă netedă, de culoare blondă, timp de 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați aproximativ jumătate din laptele opărit în unt și pasta de făină, amestecând constant. Odată ce este complet încorporat, adăugați amestecul de lapte îngroșat înapoi în restul laptelui opărit, amestecând continuu pentru a evita cocoloașele. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când sosul ajunge la fierbere ușoară și este complet îngroșat. Se condimentează cu sarea și nucșoara, se amestecă pentru a se combina și se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Acoperiți suprafața besciamelei cu folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Așezați usturoiul, țelina, ceapa și morcovii într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă foarte fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați uleiul și untul într-o oală cu fund greu la foc mediu. Când untul este topit, adăugați mortadela și pancetta și gătiți până când grăsimea se face și carnea începe să se rumenească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați legumele tocate mărunt, presărați cu jumătate din sare, piper și nucșoară și gătiți până se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Adăugați carnea de vită măcinată și carnea de porc, despărțindu-vă cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
11
Se presară cu restul de sare, piper și nucșoară și se gătește, amestecând frecvent, până când carnea pare complet gătită și începe să se rumenească ușor pe fund, aproximativ 30 de minute. Deglazați cu vinul alb și lăsați lichidul să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Adăugați bulionul, smântâna și piureul de roșii. Aduceți la foc mic și reduceți focul pentru a menține un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
13
Lăsați ragu să gătească 3 până la 4 ore, amestecând ocazional. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar. Se lasă să se răcească, ideal peste noapte, pentru a permite dezvoltarea aromelor.