Laap De Curcan Măcinat
Laapul de curcan măcinat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 191 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mentă, șalotă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Laap De Curcan Măcinat, Cina În Seara Asta: Laap De Curcan Măcinat, și Curcan măcinat sau burgeri de porc măcinat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți orezul la foc mare, agitând tigaia de câteva ori, până când orezul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Transferați orezul într-o mașină de tocat condimente și lăsați să se răcească complet. Grind orezul la o pulbere.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați curcanul și gătiți la foc moderat, rupând carnea uniform, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul și gătiți, amestecând, până la barbotare.
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de pește. Se condimentează cu sare și piper negru și se amestecă sucul de lămâie.
Lăsați să stea 5 minute, apoi amestecați lemongrass, scallions, inele de șalotă, coriandru, mentă, ardei roșu zdrobit și praf de orez.
Aranjați salata verde și pene de tei pe un platou. Lingurați laapul deasupra și serviți.