Kringle daneză
Rețeta de Kringle danez poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . Această rețetă produce 20 de porții cu 126 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, făină, migdale și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este oferit de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Kringle tradițional danez - Din Danemarca , Kringle danez și fursecuri Kringle cu melasă .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, mixați 6 linguri de unt și 2 linguri de făină.
Întindeți compoziția într-un dreptunghi de 20 cm x 10 cm pe o bucată de hârtie cerată. Acoperiți cu hârtie cerată; dați la frigider.
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați smântâna, zahărul, sarea și oul; bateți până la omogenizare. Încorporați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Răsturnați aluatul pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Nu lăsați să crească.
Rulați forma într-un pătrat de 20 cm.
Îndepărtați foaia de deasupra de hârtie cerată de pe amestecul de unt; răsturnați-o pe centrul aluatului. Dezlipiți hârtia cerată. Îndoiți aluatul simplu peste stratul de unt. Îndoiți-l pe lățime în treimi.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 30 cm x 15 cm. Împăturiți-l în treimi. Repetați procesul de înfășurare și împăturire de două ori. Înfășurați-l în hârtie cerată; dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 60 cm x 13 cm. Într-un bol mic, bateți pasta de migdale și untul rămas; bateți până obțineți o compoziție omogenă.
Întindeți aluatul pe lungime, în centrul acestuia. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a-l acoperi; ciupiți pentru a sigila.
Așezați pe o tavă de copt unsă. Formați un covrig. Aplatizați ușor cu un sucitor. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 1 oră.
Ungeți albul de ou peste aluat.
Presărați cu firimituri de biscuiți și migdale.
Coaceți la 175°C timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Scoateți cu grijă din tavă și puneți-o pe un grătar pentru a se răci.