Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Kohlrabi ras cu mere și alune ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă rupte, suc de lămâie, măr tartă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, Salată De Guli-Rabe Ras Și Rucola Cu Usturoi Gros Și Piment, și Salată spiralizată de Guli-Rabe, ridichi și sparanghel ras cu sos de lămâie-arpagic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. alune de pâine prăjită pe foaie de copt arimată, aruncând ocazional, până se rumenesc, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se lasă să se răcească,apoi se toacă grosier.
3
Aruncați cohlrabi, măr, coajă de lămâie, suc de lămâie și oțet într-un castron mediu; condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Kahrrabi
Oțet
Măr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1/2 cană de mentă și ușor tosso combina doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
5
Aruncați alunele prăjite și uleiul într-un vas mic pentru a acoperi; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Sare
Ulei De Gătit
6
Împărțiți salata de guli-Rabe între farfurii și blat cu alune condimentate, Pecorino și mai multă mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Kahrrabi
Pecorino
Mentă
7
Faceți înainte: alunele pot fi prăjite cu 1 zi înainte; depozitați etanș la temperatura camerei.