Kimchi Tradițional De Varză Napa

Kimchi Tradițional De Varză Napa

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, ghimbirul și sosul de pește sau creveții în robotul de bucătărie sau în blender până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Într-un castron mare, combinați ridiche, ceapă verde, verdeață de muștar, amestec de usturoi, pudră de chili, 1 lingură de sare și zahăr opțional. Aruncați ușor, dar bine. (Dacă amestecați cu mâinile, asigurați-vă că purtați mănuși de cauciuc pentru a evita arderea chili-ului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Scoateți varza din apă și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți varza în colander, stoarcerea cât mai multă apă din frunze posibil. Luați varză și amestecați amestecul de ridiche între frunze, lucrând din exterior în interior, începând cu cea mai mare frunză până la cea mai mică. Nu exagerați, dar asigurați-vă că amestecul de ridiche umple în mod adecvat frunzele. Când varza întreagă este umplută, luați una dintre frunzele mai mari și înfășurați bine în jurul restului de varză. Împărțiți varza în borcane de 4 (1 litru) sau borcan de 1 galon, apăsând ferm pentru a îndepărta bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Lăsați să stea 2 până la 3 zile într-un loc răcoros înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Scoateți kimchi-ul din borcan și feliați-l în bucăți de 1 inch. Dacă serviți înainte ca kimchi să fie fermentat, presărați cu puțin ulei de susan și semințe de susan. Se dă la frigider după deschidere.
7
Notă
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
KimchiKimchi
1
Kimchi will be good enough to eat straight for up to about 3 weeks. After about 4 weeks, once the kimchi gets too fermented to eat by itself, use it to make hot pots, flatcakes, dumplings, or just plain fried rice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KimchiKimchi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Revista