Kielbasa și chiftele cu roșii de busuioc

Kielbasa și chiftele cu roșii de busuioc
Kielbasan și chiftele cu roșii de busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 508 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Chiftele de curcan cu roșii și busuioc, Chiftele Paleo cu busuioc și roșii uscate la soare, și Kielbasa la grătar, pizza cu ceapă caramelizată și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță și sotati ceapa și usturoiul până la translucid, având grijă să nu ardeți. Se amestecă ardeii feliați și se gătește ușor până se înmoaie. Se amestecă roșiile, frunzele proaspete de busuioc la pachet tulpini de busuioc, se condimentează cu sare și piper și se lasă să gătească ușor pentru a lăsa aromele să se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Pentru kielbasa: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În timp ce sosul se gătește, încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare. Gatiti kielbasa pana cand incep sa se rumeneasca avand grija sa pastreze caldura la mediu, astfel incat sa nu se desparta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați într-un vas mare de copt cu o lingură pliată, rezervând picăturile din tigaie pentru a căuta chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Pentru chiftele: în timp ce kielbasa se gătește, amestecați pesmetul, laptele, ceapa, ouăle și pătrunjelul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
KielbasaKielbasa
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați carnea de vită măcinată și amestecați bine. Formați-vă în chifteluțe mici și căutați în tigaia în care au fost gătite kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați cu o lingură pliată în vasul de copt cu kielbasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se toarnă sosul peste kielbasa și chiftele și se acoperă cu un capac sau folie și se termină în cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
KielbasaKielbasa
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți ca sandvișuri cu rulouri italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista