Kibbeh Din Orientul Mijlociu
Orientul Mijlociu Kibbeh este un fără lactate rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 210 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bulgur grosier, chimen măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Limonadă Din Orientul Mijlociu, Pizza Din Orientul Mijlociu, și Miel Din Orientul Mijlociu.
Instrucțiuni
Așezați bulgurul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și acoperiți cu apă chiar în vârful bulgurului.
Puneți în cuptorul cu microunde și gătiți la maxim 1 până la 2 minute până când bulgurul este umflat și apa este absorbită. Aruncați scurt și lăsați să stea până se răcește.
Așezați frunzele de mentă în vasul unui robot de bucătărie. Procesați, adăugând treptat ceapa prin tubul de alimentare, până când atât menta, cât și ceapa sunt tocate mărunt. Se amestecă amestecul de mentă-ceapă în bulgur, cu chimen, ienibahar, sare și piper. Se amestecă amestecul de bulgur în mielul măcinat și se amestecă bine. Folosind mâinile umede, modelați amestecul de miel în chiftele mici, de dimensiunea palmei.
Puneți uleiul de măsline într-o tigaie și încălziți la foc mediu.
Adăugați prăjiturile kibbeh și gătiți până când exteriorul este maro auriu și centrul este gătit, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.