Kentucky Chocolate Nut Tartlets
Kentucky ciocolata nuci Tartlets este un fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, nuci pecan, sirop de porumb de culoare deschisă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolata Nuc Kentucky Pie, Plăcintă cu ciocolată și nuci din Kentucky, și Kentucky Chocolate Pecan Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti patiseria, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 1 1/2 linguri zahăr, 1/2 linguriță sare și praful de copt într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori.
Adăugați scurtarea; puls de 4 sau 5 ori sau doar până se combină.
Puneți amestecul de făină într-un castron. Presărați treptat apă cu gheață peste amestecul de făină; aruncați până se umezește. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 3 până la 4 ori. Apăsați amestecul într-un disc de 4 inci.
Așezați între 2 foi de folie de plastic; se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci; îndepărtați plasticul.
Tăiați aluatul în 18 cercuri folosind un tăietor de 2 1/2 inch. (Reroll oricare dintre bucățile rămase de aluat.) Puneți aluatul în căni de brioșe antiaderente în miniatură acoperite cu spray de gătit. Apăsați ușor aluatul în partea de jos și părțile laterale ale cupelor.
Pentru a pregăti umplutura, împărțiți uniform ciocolata și nucile pecan între cupele de briose.
Combinați 2 1/2 linguri de zahăr și următoarele 6 ingrediente (prin strop de sare) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel. Împărțiți amestecul de zahăr în mod egal între cupe.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când patiseria se rumeneste ușor și umplutura este setată. Rulați un cuțit în jurul fiecărei tartele; scoateți din tigaie. Periați ușor tartulele cu 2 lingurițe de bourbon, dacă doriți. Se răcește complet.