Kebab De Ton La Grătar
Kebaburile de ton la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 35 de porții. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. 150 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Kebab De Ton La Grătar, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Kebaburi De Ton Glazurate Miso.
Instrucțiuni
Tăiați toți peștele și legumele în bucăți de dimensiuni similare; acest lucru ajută totul să se așeze plat atunci când este pe grătar.2 marinați peștele și legumele: pentru a face marinada, curățați ceapa, rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie.
Stropiți în uleiul de măsline în timp ce curățați, continuați să curățați până se omogenizează, aproximativ 1-2 minute.Înveliți peștele și legumele în marinată. Se pune la frigider cel puțin o oră și până peste noapte.3 filetați pe frigarui: când frigăruiți peștele și legumele, străpungeți peștele împotriva bobului și selectați bucăți de legume care sunt aproape de aceeași dimensiune ca peștele dvs. Acest lucru este important, deoarece dacă piesele au lățimi diferite, unele lucruri vor fi carbonizate, iar altele insuficient gătite.De asemenea, doriți să fiți atenți atunci când încărcați frigăruile; este ușor să te înjunghii accidental! Alternează bucăți de pește cu bucăți de diverse legume, lăsând puțin spațiu între toate. Nu aglomerați frigăruia sau părțile care se ating se vor găti prea încet.Rețineți că, filetând frigăruile cu legume și pește asortate, unele lucruri vor fi gătite mai mult sau mai puțin decât altele, deoarece unele lucruri durează mai mult timp pentru a găti decât altele. Dacă doriți ca toate articolele dvs. să fie gătite perfect, folosiți o frigăruie separată pentru ceapă, una pentru ton, una pentru ardei gras etc.
Puneți ceapa și ardeii grași mai întâi, deoarece durează mai mult timp pentru a găti.4 grătar la foc mare, direct: pregătiți grătarul pentru căldură mare, directă. Curățați grătarele și ștergeți-le cu un prosop de hârtie care a fost scufundat în ulei vegetal.
Așezați frigăruile pe grătar.Nu le mișcați până când bucățile de pește nu sunt bine rumenite pe o parte, aproximativ 3-6 minute.Apoi, folosind clești, întoarceți cu grijă frigăruile și gătiți-le până când sunt arse pe cealaltă parte.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Stropiți cu suc de lămâie sau serviți cu pene de lămâie.