Kalamata - orezul cu fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare sunt Salată grecească mare și grasă cu fasole albă, măsline Kalamatan și Feta, Supă de orez cu fasole albă și Arborio, și Salată de roșii de fasole verde și struguri cu vinetă Kalamata.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardeiul gras și ceapa; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați apă în amestecul de ardei; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă orezul și busuiocul. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 18 până la 20 de minute sau până când apa este absorbită și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați fasole și următoarele 4 ingrediente la orez; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar