Kabobs De Creveți De Pe Litoral
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Această rețetă servește 16. Dacă 28 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Kabobs creveți de pe litoral ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați creveți jumbo, bucăți de ananas, marinată și sos teriyaki cu usturoi prăjit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Seaside Sunrise, Pe Litoral Chex Mix, și Salată De Ton Pe Litoral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 3 linguri de suc; pune ananasul deoparte. Într-un castron mic, combinați sosul teriyaki și sucul rezervat; se toarnă 3/4 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați creveți; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider 20 de minute. Puneți deoparte marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe 16 frigarui mici din metal sau lemn înmuiat, filetați alternativ un creveți, o bucată de ananas și o bucată de ardei roșu. Se fierbe 3-4 in. de la foc timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz, ungând cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.