John ' s Citrus Fish, varză Savoy și cuscus cu mazăre și arpagic

John ' s Citrus Fish, varză Savoy și cuscus cu mazăre și arpagic
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, peștele citrice al lui John, varza Savoy și cuscusul cu mazăre și arpagic ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 777 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,92 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de mazăre, supă de pui, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ John ' s Citrus Fish, varză Savoy și cuscus cu mazăre și arpagic, Orecchiette cu varză Savoy, mazăre și cremă de lămâie, și Orecchiette cu varză Savoy, mazăre și cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și 1 lingură de unt. Când untul se topește în ulei, adăugați varza și gătiți 2 până la 3 minute pentru a o ofili puțin. Condimentează cu sare și piper și adaugă 1/2 cană de pui în tigaie. Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Tăiați capetele citricelor, fie grapefruit, fie portocale. Stați citricele în poziție verticală și tăiați coaja în fâșii cu un cuțit mic ascuțit tăind de sus în jos, învârtind citricele în timp ce lucrați. Odată curățate de piei, tăiați secțiunile fructului departe de membrane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Condimentează peștele cu sare și piper și grapefruit sau coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie. Când uleiul se ondulează, adăugați pește. Gatiti pestele 3-4 minute pe fiecare parte, cu pielea in jos mai intai. Pielea trebuie să fie crocantă, iar carnea trebuie să fie opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți peștele pe un platou și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi. Întoarceți tigaia în blatul aragazului și adăugați încă o lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și șalotele. Gatiti 2 minute, apoi adaugati citricele in tigaie si incalziti-le intr-un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați vin alb și reduceți 1 minut, apoi adăugați o lingură de unt. Opriți căldura. Se agită tigaie pentru a combina untul cu citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
În timp ce sosul funcționează, aduceți 1 1/2 căni de pui, 1 lingură de unt și un strop de ulei de măsline la fiert într-o oală medie cu un capac etanș. Când stocul fierbe, adăugați cuscus, mazăre și arpagic în oală. Opriți focul, amestecați și puneți capacul la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Lăsați să stea 5 minute, apoi descoperiți și pufați cu o furculiță.
9
Transferați într-un vas de servire.
10
Așezați varza într-un vas de servit. Descoperă pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Se toarnă citrice și sos peste pește și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista