Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați Joey Tomato' s Crab Artichoke Dip. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,56 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de anghinare, roșii de prune, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Chef Joey ' s Vegan anghinare inima Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare pentru rețete similare.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.