Jeleu De Muscat Cu Mure
Muscat jeleu cu mure durează aproximativ 4 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 6,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți mure, muscat, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Mure În Jeleu De Muscat, Mure în jeleu de Muscat, și Rubarbă și jeleu de Muscat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți murele într-un castron, presărați cu 1 lingură de zahăr și răsuciți rozmarinul cu mâinile pentru a elibera uleiurile esențiale și aruncați-l deasupra. Aruncați ușor fructele de pădure pentru a le combina și lăsați-le să stea absorbind aroma în timp ce faceți jeleu de Muscat.
Combinați Muscat, sucul de lămâie, coaja de portocală și zahărul rămas și într-o oală grea și puneți-l la foc mediu-mic. Se fierbe și se amestecă, până când apar mici bule în jurul vasului și alcoolul începe să se vaporizeze; aproximativ 15 minute.
Înmuiați foile de gelatină în apă rece timp de 2 minute pentru a se înmuia*, apoi îndepărtați-le și stoarceți excesul de apă.
Scoateți de pe foc și pescuiți fâșiile de portocală.
Adăugați foile de gelatină în vinul fierbinte și continuați să fierbeți încă 1 minut, amestecând pentru a se dizolva complet.
Lăsați jeleul să se răcească ușor timp de 5 minute.
* dacă utilizați gelatină pudră, înmuiați în 2 linguri de apă rece timp de 3 minute, apoi adăugați la amestecul de vin fierbinte.
Umpleți 4 pahare de martini sau vin pe un sfert din drum cu mure; turnați cu grijă jeleul de Muscat peste fructe de pădure pentru a umple paharele până sus. Se răcește până se gelifică bine și se fixează, cel puțin 4 ore sau până la noapte.
Încingeți jeleul de Muscat cu frișcă și mentă; serviți-l cu Muscat rămas.