Jeleu De Muscat Cu Mure

Jeleu De Muscat Cu Mure
Muscat jeleu cu mure durează aproximativ 4 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 6,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 462 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți mure, muscat, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Încercați Mure În Jeleu De Muscat, Mure în jeleu de Muscat, și Rubarbă și jeleu de Muscat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți murele într-un castron, presărați cu 1 lingură de zahăr și răsuciți rozmarinul cu mâinile pentru a elibera uleiurile esențiale și aruncați-l deasupra. Aruncați ușor fructele de pădure pentru a le combina și lăsați-le să stea absorbind aroma în timp ce faceți jeleu de Muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
MoscatoMoscato
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați Muscat, sucul de lămâie, coaja de portocală și zahărul rămas și într-o oală grea și puneți-l la foc mediu-mic. Se fierbe și se amestecă, până când apar mici bule în jurul vasului și alcoolul începe să se vaporizeze; aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
AlcoolAlcool
MoscatoMoscato
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Înmuiați foile de gelatină în apă rece timp de 2 minute pentru a se înmuia*, apoi îndepărtați-le și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți de pe foc și pescuiți fâșiile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Adăugați foile de gelatină în vinul fierbinte și continuați să fierbeți încă 1 minut, amestecând pentru a se dizolva complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Lăsați jeleul să se răcească ușor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
7
* dacă utilizați gelatină pudră, înmuiați în 2 linguri de apă rece timp de 3 minute, apoi adăugați la amestecul de vin fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Umpleți 4 pahare de martini sau vin pe un sfert din drum cu mure; turnați cu grijă jeleul de Muscat peste fructe de pădure pentru a umple paharele până sus. Se răcește până se gelifică bine și se fixează, cel puțin 4 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
9
Încingeți jeleul de Muscat cu frișcă și mentă; serviți-l cu Muscat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
MoscatoMoscato
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista