Jeleu de afine și clementină

Jeleu de afine și clementină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați jeleu de afine și clementină. O porție conține 1560 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $12.07 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați afine, Clementine, port și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Jeleu De Clementină, Jeleu De Afine Jalapeno (Jeleu De Crăciun), și Sos De Clementină De Afine.

Instrucțiuni

1
Răsturnați fructele de pădure și clementinele într-o tigaie de conservare și turnați 1 litru de apă. Se încălzește ușor, amestecând frecvent, timp de 30 de minute până când boabele sunt moi. Pe măsură ce amestecul se înmoaie, zdrobiți ușor pentru a elibera tot sucul din fructe de pădure. Puteți face acest lucru cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Răciți amestecul, apoi răsturnați-l într-o pungă de jeleu suspendată peste un castron mare sau într-o sită mare de plastic căptușită cu muselină. Aveți nevoie de o sită de plastic, deoarece aciditatea din fruct va afecta orice metal. Se lasă peste noapte, astfel încât sucurile să treacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
A doua zi, măsurați lichidul. Ar trebui să ajungi cu 1,4 litri. Dacă aveți mai puțin, alcătuiți amestecul cu apă. Dacă mai mult, fierbeți pentru a evapora excesul. Între timp, sterilizați borcanele și puneți o farfurie mică în congelator pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Întoarceți lichidul în tigaie și adăugați zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se încălzește până se dizolvă, apoi se aduce la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață și se lasă să gătească aproximativ 20 de minute. Folosiți un termometru pentru zahăr pentru a lua temperatura până la 105C sau, după 15 minute, începeți să verificați setul său aruncând amestecul pe o farfurie răcită. Când este gata, amestecul va apărea setat când împingeți degetul. Picăturile care se desprind de lingură vor arăta, de asemenea, siropoase. Îndepărtați orice gunoi rămas și amestecați în Port. Oală în borcane, apoi se lasă să se stabilească. Va păstra cel puțin un an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista