Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 2.39 pe portie. O porție conține 436 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de creveți, orez, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiti cârnații în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând constant, 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Îndepărtați cârnații cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și următoarele 7 ingrediente în picăturile fierbinți; sotati 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă roșiile, următoarele 3 ingrediente și cârnații. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se amestecă creveții; acoperiți și gătiți 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Serviți imediat.
6
Pentru a îngheța: pregătiți rețeta conform indicațiilor. Linia de jos și părțile laterale ale unui vas de copt de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu grea, permițând 2 până la 3 inci să se extindă peste laturi; umpleți cu jambalaya. Acoperiți și înghețați. Pentru a servi, îndepărtați folia, întoarceți caserola în vasul original de copt; acoperiți și dezghețați la frigider 24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.