Jalapeno Ranch Dip

Jalapeno Ranch Dip
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Jalapeno Ranch Dip ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 5904 de fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți lapte de unt, frunze de coriandru, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Jalapeno ceainic Chip Crusted pui cu Jalapeno Ranch, și Șuncă și brânză Pinwheels Meal Prep cu Dip Ranch de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele șapte ingrediente într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Se răcește până la servire.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți cu aripi de pui și, dacă doriți, țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili poate fi asociat cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista