Insulele Britanice T-Bone Steak

Insulele Britanice T-Bone Steak
Rețeta British Isles T-Bone Steak este gata în aproximativ 23 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Această rețetă servește 23. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, fripturi de vită t-bone, muștar gri poupon dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură britanică și plăcintă cu bere, Friptură britanică și plăcintă cu bere, și Friptură T-bone la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se amestecă sosul de friptură, muștarul și oțetul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
3
Fripturi la grătar 7 până la 9 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F), periați ocazional cu amestecul de sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Tăiați fiecare friptură în jumătate pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții23
Scor De Sănătate0
Revista