Insula Tropicală Roz Gâdilată "Ceai Cu Gheață"

Insula Tropicală Roz Gâdilată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați insula tropicală Roz Gâdilată "ceai cu gheață". Această rețetă servește 1 și costă 4,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 391 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 182 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tequila, pene de tei ca garnitură, nectar de guava și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Long Island Iced Tea, Gadilat - Roz Bulbuc, și Ouă murate Roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă toate ingredientele într-un pahar mare, înalt, de 10-14 oz, umplut cu gheață, sau într-un coș de fum. Se acoperă cu sifonul club și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
GheațăGheață
2
Garnisiți cu câte pene proaspete de var doriți.Variații: Long Island Iced Tea: înlocuiți romul condimentat cu rom alb și sucul de guava cu suc de portocale și sifonul club cu cola.Miami Iced Tea: înlocuiți romul condimentat cu rom alb și sucul de guava cu suc de portocale și sifonul club cu cola și Cointreau cu cura albastră.New England Iced Tea: înlocuiți romul condimentat cu rom alb și sucul de guava cu suc de portocale și sifonul club cu suc de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom CondimentatRom Condimentat
Suc De AfineSuc De Afine
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De GuavaSuc De Guava
Pană De VarPană De Var
Apă SpumantăApă Spumantă
CointreauCointreau
Rom AlbRom Alb
Ceai ReceCeai Rece
CuracaoCuracao
ColaCola
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista