Insula Mojito pui și orez cu Salsa Tropicale

Insula Mojito pui și orez cu Salsa Tropicale
Reteta Insula Mojito pui și orez cu Salsa Tropicale este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 731 calorii, 67g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, coajă de tei, chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Jamaica-Me-Crazy Chicken Tropicale, Pui de insulă cu Salsa de fructe, și Pui Condimentat Cu Rom-Zahăr Cu Salsa De Mango Mojito.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată împreună într-un blender. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o pungă de etanșare cu fermoar.
1
Adăugați ulei de măsline într-o tigaie cu sos mediu, cu un capac etanș, așezat la foc mediu și încălzit timp de un minut,.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orez și sotati amestecând aproape constant până când orezul începe să devină limpede și doar puțin maro pe margini.Aruncați ingredientele rămase, cu excepția apei și sotati timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1
Așezați roșii tăiate cubulețe, ardei gras, ardei iute, ceapă, portocale și cilantru bowl.In un castron separat se amestecă coaja și var, oțet balsamic, zahăr, sare, piper și cayenne, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă lichide peste fructe și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 5 minute. Gustați și reglați condimentele după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1
Așezați puiul în centrul farfuriei, înconjurați cu un cerc de orez, așezați salsa deasupra puiului.Notă: Simțiți-vă liber să ajustați condimentele după bunul plac. Cantitatea de ardei iute poate fi crescută sau omisă dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1ardei gras, tăiat cubulețe, de orice culoareardei gras, tăiat cubulețe, de orice culoare11 kilogram de dovlecel,cayennecayenne11 kilogram de dovlecel,ardei iute cayenne sau 1% 2, tocatardei iute cayenne sau 1% 2, tocat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăcayenne, poate fi folosit pentru căldură adăugatăcayenne, poate fi folosit pentru căldură adăugată1kilogrameFasole verde scursă sau 1C congelatăFasole verde scursă sau 1C congelată1ardei iute, însămânțat și tăiat cubulețeardei iute, însămânțat și tăiat cubulețe596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricilantro, tocatcilantro, tocat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricilantro, tocatcilantro, tocat1(poate fi sau trece)poate dieta sifonpoate dieta sifon2(iarnă)¼ lingurita oregano¼ lingurita oregano1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa verde, tocataceapa verde, tocata3ceapa verde, tocataceapa verde, tocata1ardei jalapeno, însămânțat și tocatardei jalapeno, însămânțat și tocat1lime, suc și zest delime, suc și zest de1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coaja de tei (opțional)coaja de tei (opțional)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimentă, tocatămentă, tocată11 kilogram de dovlecel,2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa, cubuleteceapa, cubulete1miciportocaliu, decojit și tăiat cubulețeportocaliu, decojit și tăiat cubulețe1pinch8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți1pătlagină coaptă, curățată și tăiată cubulețepătlagină coaptă, curățată și tăiată cubulețe2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricu wasabi și sos de ghimbir (recomandat: sos hukilau hanna hoboken eddie)cu wasabi și sos de ghimbir (recomandat: sos hukilau hanna hoboken eddie)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimiere de citricemiere de citrice1pinch1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi11 kilogram de dovlecel,1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1pinchLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1roșii, însămânțate și tăiate cubulețeroșii, însămânțate și tăiate cubulețe4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista