Insalata di Puntarelle este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 164 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână hamsie, oțet de vin, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salata puntarelle alla Romana, Insalata con Peche, și Ziua Națională Insalata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă usturoiul, hamsiile și sarea într-un castron mic. Mash cu spatele lingurii de lemn sau spatula fermă până se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
2
Bateți în ulei, oțet și muștar. Condimentați pansamentul după gust cu sare și generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Așezați Andiva și țelina într-un castron mare cu apă cu gheață. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
țelină
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se scurge bine.
5
Se pune într-un castron curat. Aruncați cu pansament de hamsii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Sfat De Piață
7
Alegeți andive belgiene cu capete ferme strânse și fără margini maro. Un soi nou disponibil are petale cu margini cu nuanțe roșii care ar arăta frumos în salată. Folosiți numai tulpinile interioare fragede și clare dintr-o grămadă de țelină