Inele De Ceapă
Inele de ceapa este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 333 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei, piper, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Lactate Regina ceapa inele - proaspăt făcute ceapa inele de zi cu zi, Cum se Spiralizează o ceapă și ceapă sănătoasă "Inele", și Inele De Ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați ceapa în cruce în felii groase de 1/2 inci și separați-le în inele. Folosiți 16 dintre cele mai mari inele; rezervați ceapa rămasă pentru o altă utilizare.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin piper) într-un bol mediu. Se amestecă berea și albusul de ou (aluatul va fi gros).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Scufundați 5 inele de ceapă în aluat, lăsând excesul să se scurgă.
Adăugați inele de ceapă în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Așezați inelele de ceapă pe o tigaie cu jeleu. Repetați procedura de scufundare a inelelor de ceapă în aluat și gătiți în uleiul rămas de două ori, terminând cu 6 inele. Înveliți inelele de ceapă cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sunt crocante.
Serviți inele cu ketchup, dacă doriți.