Inel de ceai suedez

Inel de ceai suedez
Swedish Tea Ring este o rețetă scandinavă care servește 8. O porție conține 549 de calorii , 11 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a fost perfect. Un amestec de lapte, extract de vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , care este solid. Rețete similare includ clătite suedeze la cuptor , chiftelele suedeze de la Jen și chiflele cu șofran - Lussebullar suedeză .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă și lăsați să stea până devine cremoasă, aproximativ 15 minute. Se curăță și se dau sucul de lămâie; pune sucul deoparte pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
La 6 Crengute De Coriandru, Pentru OrnatLa 6 Crengute De Coriandru, Pentru Ornat
Seminte De Mac Suplimentare, OptionalSeminte De Mac Suplimentare, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, laptele, untul, sarea, zahărul, ouăle, coaja de lămâie și 2 căni de făină. Se amestecă până se omogenizează și se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De InimăBucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
2 Cani De Nuci, Prajite, Optional2 Cani De Nuci, Prajite, Optional
Seminte De Mac Suplimentare, OptionalSeminte De Mac Suplimentare, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4 Căni De Lapte Integral Sau Cu Conținut Scăzut De Grăsimi4 Căni De Lapte Integral Sau Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
2 Lingurițe De Piper Boabe întreg2 Lingurițe De Piper Boabe întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Tocata Marunt, Pentru OrnatCeapa Tocata Marunt, Pentru Ornat
3
Amestecați făina rămasă, 1/2 cană o dată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a omogenizat, răsturnați-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până devine neted și satinat; aproximativ 8 minute. Unge ușor un castron mare, pune aluatul în vas și întoarce-l pentru a se îmbrăca cu ulei. Se acopera cu o carpa umeda si se lasa la crescut la loc caldut pana isi dubleaza volumul; aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, OptionalGelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
Nuci, Prajite, OptionalNuci, Prajite, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
4
Tăiați aluatul și turnați-l pe o suprafață ușor înfăinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, OptionalGelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
PunchPunch
5
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 12x24 inci. Într-un castron mic, amestecați scorțișoara, 1/4 cană de zahăr și nucile pecan; întindeți acest amestec uniform pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
BroccoliniBroccolini
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, OptionalGelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
2 Cani De Nuci, Prajite, Optional2 Cani De Nuci, Prajite, Optional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
6
Rulați aluatul într-o rolă lungă și apăsați cusătura închisă. Cu cusătura întoarsă în jos, sigilați cele două capete împreună pentru a forma un inel. Utilizați puțină apă pentru a vă ajuta să etanșați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, OptionalGelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
La 6 Crengute De Coriandru, Pentru OrnatLa 6 Crengute De Coriandru, Pentru Ornat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați inelul pe o tavă unsă ușor cu unt. Folosind un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, faceți tăieturi la fiecare centimetru sau cam așa ceva de-a lungul inelului, tăind doar trei sferturi din drum. Răsuciți ușor fiecare bucată, astfel încât rulourile să iasă din centrul inelului. Acoperiți rulada cu un prosop umed și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F (190 de grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Lingurițe Pudră De Bezea1-3/4 Lingurițe Pudră De Bezea
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
8
Coaceți inelul de ceai la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
9
Scoatem inelul din cuptor, punem pe un gratar pentru a se raci.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte UsorConserve Fiecare) Piersici Feliate In Sirop/suc Foarte Usor
10
Pune sucul de lămâie într-un castron mic împreună cu vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Batoane De Mentă Zdrobite, Plus Altele Pentru ServireBatoane De Mentă Zdrobite, Plus Altele Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
11
Adăugați 1/4 cană de zahăr pudră și amestecați până când zahărul se dizolvă. Continuați să adăugați zahăr pudră, câte 1 lingură, până când amestecul este destul de gros, dar încă se poate turna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Fursecuri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsime, ZdrobitePachet Fursecuri Oreo Cu Conținut Redus De Grăsime, Zdrobite
2 Cani De Nuci, Prajite, Optional2 Cani De Nuci, Prajite, Optional
12
Stropiți toppingul cu lămâie și zahăr peste inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cani De Nuci, Prajite, Optional2 Cani De Nuci, Prajite, Optional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista