Inel de ceai suedez
Swedish Tea Ring este o rețetă scandinavă care servește 8. O porție conține 549 de calorii , 11 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 73 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a fost perfect. Un amestec de lapte, extract de vanilie, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o băutură foarte accesibilă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , care este solid. Rețete similare includ clătite suedeze la cuptor , chiftelele suedeze de la Jen și chiflele cu șofran - Lussebullar suedeză .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă și lăsați să stea până devine cremoasă, aproximativ 15 minute. Se curăță și se dau sucul de lămâie; pune sucul deoparte pentru utilizare ulterioară.
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie, laptele, untul, sarea, zahărul, ouăle, coaja de lămâie și 2 căni de făină. Se amestecă până se omogenizează și se combină bine.
Amestecați făina rămasă, 1/2 cană o dată, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a omogenizat, răsturnați-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până devine neted și satinat; aproximativ 8 minute. Unge ușor un castron mare, pune aluatul în vas și întoarce-l pentru a se îmbrăca cu ulei. Se acopera cu o carpa umeda si se lasa la crescut la loc caldut pana isi dubleaza volumul; aproximativ 1 oră.
Tăiați aluatul și turnați-l pe o suprafață ușor înfăinată.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 12x24 inci. Într-un castron mic, amestecați scorțișoara, 1/4 cană de zahăr și nucile pecan; întindeți acest amestec uniform pe aluat.
Rulați aluatul într-o rolă lungă și apăsați cusătura închisă. Cu cusătura întoarsă în jos, sigilați cele două capete împreună pentru a forma un inel. Utilizați puțină apă pentru a vă ajuta să etanșați capetele.
Așezați inelul pe o tavă unsă ușor cu unt. Folosind un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, faceți tăieturi la fiecare centimetru sau cam așa ceva de-a lungul inelului, tăind doar trei sferturi din drum. Răsuciți ușor fiecare bucată, astfel încât rulourile să iasă din centrul inelului. Acoperiți rulada cu un prosop umed și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că își dublează volumul, aproximativ 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F (190 de grade F).
Coaceți inelul de ceai la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 30 de minute sau până când devine auriu.
Scoatem inelul din cuptor, punem pe un gratar pentru a se raci.
Pune sucul de lămâie într-un castron mic împreună cu vanilia.
Adăugați 1/4 cană de zahăr pudră și amestecați până când zahărul se dizolvă. Continuați să adăugați zahăr pudră, câte 1 lingură, până când amestecul este destul de gros, dar încă se poate turna.
Stropiți toppingul cu lămâie și zahăr peste inel.