Indoneziană Nasi Goreng
Indoneziană Nasi Goreng ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 387 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați piper chile, ouă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Indoneziană Nasi Goreng, Cum se gătește: Nasi goreng (orez prăjit Indonezian / malaezian), și Orez Prăjit Cu Creveți Indonezieni-Nasi Goreng {Club Secret} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul, apa și sarea la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Încălziți 2 linguri ulei de floarea soarelui într-un wok sau tigaie la foc mediu-mare; gătiți și amestecați puiul, usturoiul și ardeiul roșu chile până când puiul se rumenesc, 5 până la 7 minute. Se amestecă pasta de curry până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați orez fiert și ceapă verde, gătiți și amestecați încă 5 minute. Se condimentează cu sos de soia.
Împingeți amestecul de orez într-o parte a wok-ului.
Încălziți restul de 1 linguriță ulei de floarea soarelui în mijlocul wok - ului; gătiți și amestecați ouăle până se fixează, aproximativ 1 minut. Se amestecă amestecul de orez în ouă.
Se presară cu arahide și cilantro.