Iepure în sos de muștar

Iepure în sos de muștar
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, iepure în sos de muștar ar putea fi un excelent fără gluten rețetă pentru a încerca. Acest sos are 545 calorii, 57G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 586 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iepure, vin, muștar granulat de țară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Iepure în sos de muștar, Iepure În Sos De Cremă De Muștar, și Picior de iepure prăjit cu slănină și sos de muștar.

Instrucțiuni

1
Presărați bucățile de iepure cu sare: sareți bine bucățile de iepure și lăsați-le deoparte la temperatura camerei timp de 30 de minute până la o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
(tub Mare)(tub Mare)
1
Încălziți untul la foc mediu într-o tigaie mare de saut cu capac. Se usucă bucățile de iepure și se rumenesc în unt. Faceți acest lucru într – un ritm moderat – nu doriți ca untul să se ardă-și nu lăsați bucățile de iepure să se atingă. Faceți-o în loturi dacă aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Odată ce iepurele este rumenit, scoateți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Adăugați șalotele și rumeniți-le bine. Acest lucru va dura 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1
Se toarnă vinul alb și se dă focul la mare. Răsturnați orice bucăți rumenite de pe fundul cratiței cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați muștarul, cimbru și apă și aduceți la fierbere. Gustați sosul pentru sare și adăugați câteva dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se acoperă iepurele cu sos, se acoperă și se fierbe la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Adăugați bucățile de iepure, acoperiți-le cu sosul, apoi lăsați focul la minim. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 45 de minute. Vrei ca carnea să fie aproape să cadă de pe os. Ar putea avea nevoie de mai mult timp, dar nu ar trebui să aibă nevoie de mai mult de o oră în total. Iepurii sălbatici au nevoie uneori de mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Când carnea este gata, scoateți-o ușor pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Reduceți sosul, adăugați smântână și pătrunjel: dați focul la mare și fierbeți sosul la jumătate. Opriți focul și adăugați smântâna și pătrunjelul. Se amestecă sosul pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Serviți: întoarceți iepurele în tigaie. Se acoperă cu sosul și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți acest fel de mâncare cu pâine crustă și un vin alb mare, cum ar fi un Bordeaux alb, amestec alb Cotes du Rhone sau un Chardonnay California cu unt. Dacă preferați berea, încercați să o asociați cu o bere de grâu nefiltrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotes Du RhoneCotes Du Rhone
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Pâine CrustăPâine Crustă
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista