Ia-mi pe mama ' s Meat Loaf
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă-mi părerea despre pâinea de carne a mamei. O porție conține 93 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de piper, căței de usturoi, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, Mama ' s cel mai bun Meat Loaf, și Tex-Mex Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Forma într-o pâine; loc într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Stropiți cu sos de grătar, dacă doriți.