Hummus de linte brună cu chipsuri de Pita prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Hummus de linte maro cu chipsuri de Pita prăjite. Această rețetă face 12 porții cu 51 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, pitas, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă de chipsuri de vinete și Hummus Pita, Hummus de mărar și pene de Pita prăjite, și Hummus de fasole neagră cu pene de Pita prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aduceți 5 căni de apă și 2/3 cană de linte la fiert într-o cratiță medie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Aranjați pene de pita într-un singur strat pe o foaie de copt; înveliți pene de pita cu spray de gătit.
Se presară uniform cu coriandru și 1/4 linguriță de sare.
Coaceți pene de pita la 425 timp de 10 minute sau până se rumenesc.
Combinați lintea gătită, rămânând 1/2 linguriță sare, suc, tahini, sos de ardei iute și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se amestecă amestecul într-un castron; se acoperă și se răcește.
Presărați amestecul de linte cu cilantro.
Se servește cu chipsuri de pita.