Hummus De Anghinare
Anghinare Hummus ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.89 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 558 calorii. Un amestec de inimi de anghinare, usturoi, tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 96%. Încercați Hummus De Anghinare, Hummus De Anghinare, și Hummus De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți usturoiul tocat în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, 5 până la 7 minute, pentru a reduce amărăciunea.
Transferați usturoiul copt într-un robot de bucătărie și adăugați busuioc și suc de lămâie; pulsați de mai multe ori pentru a toca frunzele de busuioc.
Așezați fasolea cannellini, uleiul de măsline, apa, tahini, sarea și chimenul în robotul de bucătărie și procesați până când hummusul este neted. Dacă hummusul este prea gros, procesați 1 lingură de lichid rezervat din fasole în amestec.
Adăugați inimile de anghinare în hummus și procesați până se omogenizează.