Huevos Rancheros Grande
Huevos Rancheros Grande ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Un amestec de grăsime de slănină, brânză cheddar ușoară, tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Huevos Rancheros (Ouă De Rancheros), Huevos Rancheros, și Huevos Rancheros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Stivați tortilla, sigilați în folie și încălziți într-un cuptor de 375 până când este fierbinte, 10 minute.
Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu, topiți untul. Rupeți ouăle în tigaie, ușor depărtate; acoperiți și gătiți doar până când albușurile sunt aproape ferme și gălbenușurile sunt încă moi, aproximativ 3 minute.
Între timp, întindeți 1/2 cană de salată pe fiecare farfurie.
Așezați tortilla pe salată și fasole lingură peste tortilla. Cu o spatulă largă, transferați un ou în fiecare porție. Puneți salsa de roșii în jurul unei părți a ouălor, verde în jurul celeilalte părți.
Se presară cu brânză cheddar, apoi cotija.
Garnisiți după dorință cu avocado, ardei iute jalapeo, smântână și pene de tei; adăugați sare după gust. Închideți tortilele rămase într-un șervețel de in pentru a vă încălzi și serviți alături.
Fasole neagră cu slănină: într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați 4 oz. bacon tocat (4 felii) până când este crocant și maro, 5 până la 7 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Lingurați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie (cu excepția huevos, precedent, dacă doriți, sau aruncați) și adăugați 2 căței de usturoi tocați sau presați și 1 cană de ceapă tocată. Se amestecă adesea la foc mare până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute. Între timp, clătiți și scurgeți 2 cutii (15 oz. fiecare) fasole neagră; se adaugă în tigaie împreună cu 1 cană de bulion de pui degresat cu grăsime. Se amestecă adesea până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 5 până la 7 minute. Se amestecă slănina în fasole. Dacă fasolea s-a uscat prea mult, subțire cu puțin mai mult bulion.