Hoppin ' John
Hoppin ' John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 371 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de mazăre îmbibată cu ochi negri, bulion de pui, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin John pentru rețete similare.
Instrucțiuni
(Înmuiați mazărea cu ochi negri în apă rece timp de cel puțin 6 ore. Clătiți înainte de utilizare.)
Încălziți untul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul, ardeiul verde și țelina și amestecați. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute. Se amestecă fasolea înmuiată, apoi se adaugă bulion de pui, hock de șuncă, sare și piper și cayenne după gust. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se acoperă oala timp de 30 de minute. După 30 de minute, verificați nivelul lichidului; dacă este prea supă, gătiți cu capacul oprit încă 15 minute sau cam așa ceva. Dacă este prea gros, stropiți puțin mai mult bulion. Se amestecă oțetul, apoi se gustă condimentele.
Adăugați mai mult condiment dacă este necesar.
Serviți peste orez alb sau brun, asigurându-vă că obțineți o mulțime de lichid de gătit lingurat deasupra. Sau, puteți amesteca amestecul de fasole cu orezul înainte de servire. Variante: adăugați ardei gras roșu, roșii tăiate cubulețe, jalapenos tăiate cubulețe, șuncă tăiată cubulețe (în loc de șuncă) sau slănină feliată (în loc de șuncă). Se amestecă varza sfâșiată când rămân 5 minute de timp de gătit. Variație: folosiți mazăre cu ochi negri conservați, scursi, dacă preferați. Folosiți doar șuncă tăiată cubulețe în loc de hock de șuncă și puțin mai puțin bulion, deoarece mazărea nu va trebui să gătească atât de mult.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.