Homar fiert cu legume Macedonia

Homar fiert cu legume Macedonia
Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 161 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, boabe de piper, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Macedonia Di Frutta, Homar fiert cu unt cu roșii proaspete, și Ulei de măsline-vițel Braconat cu șnițel de homar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și spălați 2 morcovi cu blaturi și 3 napi cu blaturi. Spălați și desfaceți 2 pumni de fasole franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
NapNap
FasoleFasole
2
Tăiați aceste legume în zaruri foarte mici (brunoise).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Scoateți o mână de mazăre proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
4
Încălziți apa sărată într-o cratiță și pregătiți un castron cu apă și cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Scufundați toate legumele în apa clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți-le și scufundați-le în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
6
Se scurge încă o dată, se pune într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă 3 litri de apă și 1 3/4 căni de vin alb într-o oală mare de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați 10 boabe de piper negru și dați la fiert. Puneți un homar de 1 1/2 lire în lichid, puneți capacul și gătiți timp de 5 minute odată ce revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
HomarHomar
9
Scoateți homarul și, de îndată ce nu arde fierbinte, scoateți coada, coatele și ghearele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
10
Îndepărtați vena intestinală neagră. Luați sacul de nisip din cap și colectați coralul.
11
Tăiați coaja capului și a cozii pe jumătate pe lungime. Clătiți-le și uscați-le.
12
Tăiați carnea și adăugați-o în vasul cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Tăiați, spălați și tocați mărunt 2 scallions și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați coralul de homar, 1/2 cană de iaurt în stil grecesc, sucul unei lămâi neacoperite, puțin din coaja rasă și un vârf de Piment D ' Espelette sau boia fierbinte. Gustați și corectați condimentele cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
CondimenteCondimente
HomarHomar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
IenibaharIenibahar
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
15
Se toarnă acest sos în castronul de legume și homar. Se amestecă ușor, apoi se distribuie acest amestec în cojile jumătăților de cozi și jumătăți de capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Aranjați pe un vas și păstrați la rece până la servire.
17
Retipărit cu permisiunea Nature: Simple, Healthy, and Good de Alain Ducasse, 2009 Rizzoli International Publications, Inc.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Grapefruit roz pe nas. Progresia complexă a Palatului, începând cu arome de plante medicinale, pietre umede și var cu mineralitate și un finisaj uscat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista