Homar fiert cu legume Macedonia

Homar fiert cu legume Macedonia
Homar fiert cu legume Macedonia necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 161 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți iaurt, vin, o lămâie neacoperită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Homar fiert cu legume Macedonia, Macedonia Di Frutta, și Homar fiert cu unt cu roșii proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și spălați 2 morcovi cu blaturi și 3 napi cu blaturi. Spălați și desfaceți 2 pumni de fasole franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
NapNap
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Tăiați aceste legume în zaruri foarte mici (brunoise).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Scoateți o mână de mazăre proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre ProaspătăMazăre Proaspătă
4
Încălziți apa sărată într-o cratiță și pregătiți un castron cu apă și cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Scufundați toate legumele în apa clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți-le și scufundați-le în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Se scurge încă o dată, se pune într-un castron mare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se toarnă 3 litri de apă și 1 3/4 căni de vin alb într-o oală mare de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați 10 boabe de piper negru și dați la fiert. Puneți un homar de 1 1/2 lire în lichid, puneți capacul și gătiți timp de 5 minute odată ce revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9
Scoateți homarul și, de îndată ce nu arde fierbinte, scoateți coada, coatele și ghearele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
10
Îndepărtați vena intestinală neagră. Luați sacul de nisip din cap și colectați coralul.
11
Tăiați coaja capului și a cozii pe jumătate pe lungime. Clătiți-le și uscați-le.
12
Tăiați carnea și adăugați-o în vasul cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
13
Tăiați, spălați și tocați mărunt 2 scallions și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Adăugați coralul de homar, 1/2 cană de iaurt în stil grecesc, sucul unei lămâi neacoperite, puțin din coaja rasă și un vârf de Piment D ' Espelette sau boia fierbinte. Gustați și corectați condimentele cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Se toarnă acest sos în castronul de legume și homar. Se amestecă ușor, apoi se distribuie acest amestec în cojile jumătăților de cozi și jumătăți de capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
16
Aranjați pe un vas și păstrați la rece până la servire.
17
Retipărit cu permisiunea Nature: Simple, Healthy, and Good de Alain Ducasse, 2009 Rizzoli International Publications, Inc.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său rece din nord și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis este fructat și viu, cu note florale și note de măr și pere. Aciditate strălucitoare, cu mineralitate și un palat echilibrat de rotunjime și finețe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista