Homar fiert cu legume Macedonia
Homar fiert cu legume Macedonia necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 161 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți iaurt, vin, o lămâie neacoperită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Homar fiert cu legume Macedonia, Macedonia Di Frutta, și Homar fiert cu unt cu roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și spălați 2 morcovi cu blaturi și 3 napi cu blaturi. Spălați și desfaceți 2 pumni de fasole franceză.
Tăiați aceste legume în zaruri foarte mici (brunoise).
Scoateți o mână de mazăre proaspătă.
Încălziți apa sărată într-o cratiță și pregătiți un castron cu apă și cuburi de gheață.
Scufundați toate legumele în apa clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți-le și scufundați-le în apa cu gheață.
Se scurge încă o dată, se pune într-un castron mare și se lasă deoparte.
Se toarnă 3 litri de apă și 1 3/4 căni de vin alb într-o oală mare de gătit.
Adăugați 10 boabe de piper negru și dați la fiert. Puneți un homar de 1 1/2 lire în lichid, puneți capacul și gătiți timp de 5 minute odată ce revine la fierbere.
Scoateți homarul și, de îndată ce nu arde fierbinte, scoateți coada, coatele și ghearele.
Îndepărtați vena intestinală neagră. Luați sacul de nisip din cap și colectați coralul.
Tăiați coaja capului și a cozii pe jumătate pe lungime. Clătiți-le și uscați-le.
Tăiați carnea și adăugați-o în vasul cu legume.
Tăiați, spălați și tocați mărunt 2 scallions și puneți-le într-un castron.
Adăugați coralul de homar, 1/2 cană de iaurt în stil grecesc, sucul unei lămâi neacoperite, puțin din coaja rasă și un vârf de Piment D ' Espelette sau boia fierbinte. Gustați și corectați condimentele cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă acest sos în castronul de legume și homar. Se amestecă ușor, apoi se distribuie acest amestec în cojile jumătăților de cozi și jumătăți de capete.
Aranjați pe un vas și păstrați la rece până la servire.
Retipărit cu permisiunea Nature: Simple, Healthy, and Good de Alain Ducasse, 2009 Rizzoli International Publications, Inc.