Holiday Sparkler

Holiday Sparkler
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Holiday Sparkler ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 150 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coniac, ienibahar măcinat, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Distracție Ren Coarne De Cerb Vacanță Tratează / Vacanță Cookie Swap Idee, Raspberry Sparkler, și Sparkler de Revelion.

Instrucțiuni

1
Se toarnă zahărul brun pe o farfurie mică. Frecați pană de lămâie de-a lungul marginii fiecărui pahar de șampanie (dar nu în interiorul jantei). Ținând fiecare pahar într-un unghi, rotiți marginea exterioară a jantei în zahăr până când este complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pană De LămâiePană De Lămâie
șampanieșampanie
ZahărZahăr
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Amestecați scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul și ghimbirul, apoi împărțiți amestecul uniform între 5 pahare de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
3
Adăugați 1 cub de zahăr și 1 uncie de coniac în fiecare pahar. Se amestecă până când condimentele sunt bine amestecate.Împărțiți vinul spumant uniform între pahare. (Aveți grijă, vinul spumant va fizz puternic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
Cuburi De ZahărCuburi De Zahăr
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
CondimenteCondimente
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Revista