Hoisin și pui la grătar marinat cu var
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Hoisin și pui la grătar marinat cu var ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de soia, jumătăți de piept de pui, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Rețete similare sunt Hoisin Marinat Pui La Gratar, Piept De Pui La Grătar Marinat Cu Var Picant, și Tacos de pui marinat cu var cu Scallions la gratar si Crema.
Instrucțiuni
Combinați sosul hoisin, ghimbirul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă; sigiliu. Marinați la frigider timp de 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Așezați puiul pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătați timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.