Herb și nuc Crusted Mahi Mahi
Herb și nuc Crusted Mahi Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 421 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cooking With Michelle are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, sare și piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, Mahi mahi cu crustă de susan cu sos de unt de ghimbir Shiso de soia, și Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană.
Instrucțiuni
Combinați ierburile, nucile și pesmetul în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt și se amestecă bine.
Se toarnă într-un castron și se adaugă ulei de măsline pentru a face o pastă. Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit și așezați mahi mahi în vas. Apăsați amestecul de pesmet pe partea superioară a fiecărui filet, apoi condimentați cu sare și piper.Acoperiți cu folie și coaceți la 375 de grade timp de 15 minute.
Îndepărtați folia și puneți-o sub broiler timp de 2-5 minute pentru a rumeni toppingul, urmărind cu atenție pentru a vă asigura că nu arde.