Hash de șuncă și cartofi
Hash-ul de șuncă și cartofi necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 119 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 772 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi, șuncă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Dulci Și Hash De Șuncă, Hash de șuncă și cartofi dulci, și Cartofi dulci și Hash de șuncă.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în jumătate, gătiți într-o cratiță cu apă clocotită până nu este destul de gata și încă fermă, aproximativ 10 minute. Clătiți în apă rece pentru a opri gătitul.
Scurgere. Zaruri la 1/2-inch bucăți groase. Pune deoparte.
Gatiti ceapa si ardeiul gras in unt: Topiti untul intr-o tigaie mare din fonta* la foc mediu mic pana la mediu.
Adăugați ceapa, gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați ardeiul gras tocat, gătiți încă 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine. Gatiti hash pana se rumeneste bine, aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
* Hash-ul se va rumeni mai bine într-o tigaie din fontă decât într-o tigaie fără băț.