Hash de carne de vită cu ouă braconate

Hash de carne de vită cu ouă braconate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Hash de carne de vită cu ouă fierte. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hash de carne de vită cu ouă braconate, Hash de carne de vită cu ouă, și Hash și ouă de vită Corned pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de cartofi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați cartofii rămași, carnea de vită, lichidul de gătit, ceapa, usturoiul, muștarul, pătrunjelul, cimbrul și nucșoara. Condimentează generos cu piper și amestecă bine. A se păstra la frigider peste noapte sau cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1
Combinați apa, oțetul și sarea într-o tigaie mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Preîncălziți o tigaie mare din fontă bine condimentată la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 1/4 cană de unt și încălziți. Când spumarea dispare, adăugați amestecul de hash și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde. Folosind o spatulă, apăsați amestecul în jos într-un tort de dimensiunea tigaiei. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand hash-ul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la mediu și continuați să gătiți, agitând tigaia pentru a slăbi hash-ul ocazional, până când partea inferioară este rumenită și crustă, cu aproximativ 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Pentru a răsturna hash-ul, setați o farfurie de dimensiunea tigaiei deasupra tigaiei. Inversați tigaia, astfel încât hash-ul să cadă pe farfurie ca un tort intact. Inversați hash pe o altă placă, fierte-partea în sus. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați restul de 1 lingură de unt. Când spumarea dispare, glisați hash-ul în tigaia gătită în sus. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, timp de 3 minute. Reduceți focul la mediu și gătiți, agitând tigaia ocazional, până când partea inferioară este rumenită și crocantă, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
În timp ce hash-ul de carne de vită se gătește, spargeți un ou într-o ceașcă și glisați-l cu grijă în lichidul fierbinte de braconaj. Repetați rapid cu toate ouăle. Puneți ouăle, întorcându-le ocazional cu o lingură, până când albii sunt fermi sau la gradul dorit de coacere, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosind o lingură pliată, scoateți ouăle și transferați-le pe un prosop de bucătărie. Îndepărtați ușor ouăle cu prosopul pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Împărțiți hash-ul între farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista