Hasenfeffer (tocană de iepure acru) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 4,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 487 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână țelină, oțet de vin, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Tocană De Iepure, Tocană de iepure cu ciuperci, și Tocană De Iepure De Modă Veche.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați apa, zahărul alb, cuișoarele întregi, ceapa, țelina, lămâia, scorțișoara, cuișoarele măcinate, sarea, condimentele de decapare și piperul negru. Aduceți la fierbere, apoi opriți și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi
Piper Negru
Zahăr Granulat
Scorțișoară
țelină
Lămâie
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați bucățile de iepure în amestec pentru a marina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Iepure
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți făina pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
5
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când făina are o culoare maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți iepurele din marinată și uscați-l. Se strecoară marinada și se aruncă solidele. Rezervați lichidul pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Iepure întreg
7
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez la foc mediu. Înveliți puiul cu făina prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
8
Se pune în uleiul încins și se gătește până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Dacă rămâne ulei în tigaie, presărați suficientă făină prăjită peste ea pentru a absorbi lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Într-un borcan cu capac, amestecați 1/2 cană de marinată cu 1/4 cană din făina prăjită rămasă. Închideți capacul și agitați puternic până când se amestecă bine fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
11
Încălziți tigaia cu picăturile de iepure la foc mic. Se amestecă treptat amestecul de marinată, amestecând constant până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Întoarceți bucățile de iepure în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când carnea cade de pe oase. Puteți elimina oasele înainte de servire, dacă doriți.