Hasenfeffer (Tocană De Iepure Acru)

Hasenfeffer (Tocană De Iepure Acru)
Hasenfeffer (tocană de iepure acru) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 4,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 487 calorii, 53G de proteine, și 14g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 15 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână țelină, oțet de vin, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare sunt Tocană De Iepure, Tocană de iepure cu ciuperci, și Tocană De Iepure De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați apa, zahărul alb, cuișoarele întregi, ceapa, țelina, lămâia, scorțișoara, cuișoarele măcinate, sarea, condimentele de decapare și piperul negru. Aduceți la fierbere, apoi opriți și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Piper NegruPiper Negru
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
țelinățelină
LămâieLămâie
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați bucățile de iepure în amestec pentru a marina. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți făina pe o foaie de copt căptușită cu pergament sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când făina are o culoare maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți iepurele din marinată și uscați-l. Se strecoară marinada și se aruncă solidele. Rezervați lichidul pentru mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Iepure întregIepure întreg
7
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez la foc mediu. Înveliți puiul cu făina prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
8
Se pune în uleiul încins și se gătește până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Dacă rămâne ulei în tigaie, presărați suficientă făină prăjită peste ea pentru a absorbi lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Într-un borcan cu capac, amestecați 1/2 cană de marinată cu 1/4 cană din făina prăjită rămasă. Închideți capacul și agitați puternic până când se amestecă bine fără bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
11
Încălziți tigaia cu picăturile de iepure la foc mic. Se amestecă treptat amestecul de marinată, amestecând constant până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Iepure întregIepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Întoarceți bucățile de iepure în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când carnea cade de pe oase. Puteți elimina oasele înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Revista