Harissa Turcia kofta și morcov pittas
Harissa Turcia Kofta & morcov pittas ia despre 23 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 419 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, morcovi, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Balsamic Halloumi pittas cu morcov slaw, Sfeclă roșie, morcov și năut cu iaurt picant, și Turcia și Pepper pittas.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul. Într-un castron mare, amestecați tocatul, harissa, coriandrul, ceapa rasă și unele condimente. Formați în 4 Kofta mari sau 8 mici.
Așezați pe o foaie de copt și grătiți timp de 6-8 minute până când sunt fierte, întorcându-se ocazional.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați semințele de chimen și prăjiți-le timp de aproximativ un minut până când sunt aromate. Sfat în morcovi, sezon și saut timp de 5 minute până la licitație.
Se amestecă iaurtul și usturoiul. Umpleți jumătățile de pitta cu koftas, morcovi, felii de ceapă și iaurt de usturoi pentru a servi.