Hanuka Miere Cookie - Uri

Hanuka Miere Cookie - Uri
Hanukkah miere cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 42 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Dragă – sunt nuci pentru tine-fursecuri ușoare de Ziua Îndrăgostiților cu nuci de miere (fără Gluten), Hanuka Piept, și Hanuka Latkes.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375. Ungeți ușor foaia de biscuiți. Într-un castron mare, amestecați 1/3 cană zahăr pudră, untul, mierea, 1 linguriță extract de migdale și ou. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Pe suprafața ușor făinată, acoperită cu pânză, rulați aluatul cu grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Tăiați cu tăietori de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Pentru glazura de migdale, într-un castron mediu, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/4 linguriță de extract de migdale și 2 linguri de apă până la omogenizare. Se amestecă 1 lingură de apă rămasă, 1 linguriță la un moment dat, până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru glazura albastră, într-un alt castron mediu, amestecați 1 cană de zahăr pudră și suficientă apă pentru a face glazură care poate fi ușor stropită sau folosită într-o pungă de decorare, dar care își păstrează forma. Se amestecă 3 sau 4 picături de culoare alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
GlazuraGlazura
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți glazura de migdale peste fursecuri. Decorează cu glazură albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
MigdaleMigdale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții42
Scor De Sănătate0
Revista