Hamburgeri pesto

Hamburgeri pesto
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă Hamburgerii pesto. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine, 50 g de grăsimi și un total de 724 de calorii. Pentru 2,59 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită carne de vită măcinată, pesto, brânză mozzarella parțial degresată și fâșii de ardei prăjit. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburgerii pesto, Best Ever Hamburgers și Best Ever Hamburgers.

Instrucțiuni

1
Modelați carnea de vită în patru chifle groase de 3/4 inchi. Asezonați cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți chiftele la foc mediu timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Acoperiți fiecare burger cu o felie de brânză, 2 linguri de pesto și fâșii de piper. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Simi Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simi Merlot
Simi Merlot
Merlot-ul nostru din 2006 este de culoare roșu intens, cu margini granat. Din pahar ies arome de cuișoare picant și scorțișoară cu esență de fructe roșii, inclusiv cireșe și fructe de pădure roșii, îmbinându-se la palat. Acest vin oferă taninuri subtile și arome luxuriante coapte, accentuate de note finale de pâine prăjită și cacao. Se asortează frumos cu o baie clasică franțuzească, cotlete de vițel sau cârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista