Ham, ciuperci, și Gruy straturi Otrivtre
Ham, ciuperci, și Gruy straturi Otrivtre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți șalotă, lapte, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Pere și Gruy straturi Otrivtre, Bacon, Gruy Otrivtre și straturi de șuncă, și Gruyere & Prosciutto Strata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau până la translucid.
Adăugați ciuperci și sotati 7 minute sau până când ciupercile eliberează umiditate. Se răcește ușor. Se amestecă șunca și pătrunjelul.
Aranjați jumătate de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Pâine de top cu jumătate din amestecul de ciuperci și 1/2 cană de brânză mărunțită. Repetați straturile cu pâinea rămasă, amestecul de ciuperci și 1/2 cană de brânză.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin piper), amestecând cu un bici; se toarnă uniform peste amestecul de pâine. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit. La frigider timp de 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți straturile din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Coaceți straturile, acoperite, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute sau până când se fixează și se rumenesc.
Se presară cu arpagic, dacă se dorește.