Halo-Halo Ice Pops
Halo - Halo Ice Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 212 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, smântână grea, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ginataang Halo-halo, Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, și Chocolate Dip Ice Pops de la Purely Pops / întrebări și răspunsuri cu autorul și Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ube, smântâna, laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mică la foc mediu și bateți până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul într-un blender. Purificați până se omogenizează, îndepărtând capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul blenderului să se desprindă).
Se toarnă amestecul într-o cană de măsurare rezistentă la căldură și se amestecă vanilia. Împărțiți amestecul între matrițele pop, umplându-le la jumătate.
Se pune la congelator până se solidifică aproape complet, aproximativ 2 ore.Când Ube congelat este gata, pregătiți amestecul de lapte de cocos–fructe.
Așezați laptele de cocos într-un castron mic și adăugați restul de 3 linguri de zahăr.
Bateți până când amestecul este neted și zahărul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute. Se amestecă fructele sau alte suplimente, dacă se utilizează; pus deoparte.
Scoateți matrițele din congelator, amestecați din nou amestecul de lapte de cocos–fructe și, folosind o lingură, împărțiți uniform amestecul între matrițe. Introduceți Bețișoarele și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.