Halloween Push-It-Up Brownie Pops
Halloween Push-It-Up Brownie Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 3123 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $5.4 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână betty Fudge brownie mix, recipiente push-up cake pop, glazură de vanilie betty rich & creamy și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Halloween Mama Brownie Apare, Dovleac Push-It-Up Pops, și Pumpkin Pie Push-It-Up Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți cu generozitate 24 de mini căni de briose cu spray de scurtare sau gătit; cupe ușor de făină.
Faceți aluat de brownie conform instrucțiunilor de pe pungă, folosind ulei, apă și ou. Lingurați aluatul uniform în căni de briose, umplând fiecare puțin peste jumătate plină.
Coaceți 12 până la 14 minute sau doar până când brownies-urile sunt setate și izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește complet înainte de a scoate ușor din cupele de briose.
Între timp, amestecați culoarea alimentelor în glazură până la culoarea portocalie dorită.
Puneți glazura într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare.
Tăiați 1 colț de jos al sacului. Pune deoparte.
Apăsați 1 brownie răcit în partea de jos a fiecărui recipient Pop push-up. Pipeți o cantitate mică de glazură deasupra fiecărui brownie.
Adăugați al doilea brownie la fiecare recipient; țeavă glazură pe brownies. Completați fiecare cu 1 brownie cu susul în jos.
Așezați capacele pe recipientele pop. Dați la frigider până când este gata de servit.