Halibut și porumb Hobo pachete cu unt Herbed

Halibut și porumb Hobo pachete cu unt Herbed
O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 40 și costă $1.37 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, fileuri de halibut, urechi de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mic dejun Taco Hobo pachete cu fasole neagră, dovlecei și porumb, Creveți Fierbe Hobo Pachete, și Cod ars cu pachete de cartofi și Chorizo Hobo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați frunzele de arpagic și tarhon până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați untul și un vârf de sare și piper alb și pulsați doar până când untul este verde strălucitor, cu pete de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Transferați untul de plante pe o foaie de folie de plastic și formați-l într-un jurnal. Congelați aproximativ 5 minute, până când untul este ușor ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Tăiați untul în 16 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Aranjați patru foi de folie grea de 12 inci pe o suprafață de lucru și pulverizați uniform cu spray de ulei vegetal. Într-un castron mediu, aruncați porumbul cu shiitake și condimentați cu sare și piper. Movilați amestecul în centrul foilor de folie și acoperiți fiecare movilă cu o bucată de unt de plante medicinale. Se acoperă cu fileurile de halibut și o altă bucată de unt de plante și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți folia pe toate părțile și prindeți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați pachetele de folie pe grătar, închideți capacul și gătiți la foc mare până când peștele este gătit și ciupercile sunt fragede, 8 până la 10 minute; lăsați pachetele să se odihnească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Gratiți feliile de baghetă timp de 2 minute, întorcând o dată. Se acoperă cu untul de plante rămas, permițându-i să se topească. Deschideți pachetele și serviți peștele și legumele cu toasturile de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
BaguetteBaguette
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista