Halibutul învelit în verdeață este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $6.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 252 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fileuri de halibut, suc de scoici îmbuteliat, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Halibut Învelit În Phyllo, Halibut Învelit În Cartofi, și Halibut Învelit În Romaine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați șalotele și usturoiul. Frecați 1 linguriță de amestec de șalotă peste fiecare file; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați amestecul de șalotă rămas, bulionul, sucul, napii și vinul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 1/4 cani (aproximativ 10 minute). Se amestecă muștarul și amidonul de porumb; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Nap
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Aburiți frunzele de nap, acoperite, 30 de secunde sau până se ofilesc. Clătiți frunzele de nap cu apă rece și scurgeți bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
5
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Așezați 1 file în centrul a 2 frunze de nap. Îndoiți în 4 laturi de frunze pentru a acoperi fileul, formând un pachet. Repetați procedura cu fileurile și frunzele rămase. Pachete de aburi, cusături laterale în jos, acoperite, 7 minute sau până când peștele este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Stropiți sosul uniform peste pachete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.