Halibutul fript cu sos Bechamel este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 687 calorii. Pentru $9.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați vin, nucșoară măcinată, fileuri de halibut tăiate în centru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Halibut fript cu sos Bechamel, Fripturi de Halibut fript cu sos de zmeură, și Halibut Fript Cu Sos Cald De Șalotă De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Nota bucătarului: halibutul poate fi înlocuit cu 24 de uncii de file de talpă. Reduceți timpul de gătit în amestecul de vin la 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
Halibut
Vin
2
Pulverizați un vas de copt din sticlă de 7 x 11 inci cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
3
Pentru sosul bechamel: într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați făina și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat laptele cald, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele. Se fierbe la foc mediu, amestecând constant, până când sosul este gros și neted, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați brânza, sarea, piperul și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Nucșoară
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Pentru halibut: într-o cratiță mare, aduceți vinul și apa la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foc mic și adăugați halibutul. Acoperiți tigaia și gătiți până când carnea este opacă, 8 până la 10 minute. Folosind o spatulă de pește, îndepărtați cu grijă peștele și aranjați într-un singur strat în vasul de copt pregătit. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Halibut
Apă
Pește
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Preîncălziți un pui de carne. Puneți sosul bechamel peste pește și acoperiți cu parmezanul. Punctați cu unt și fierbeți până devin aurii, 2 până la 4 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.