Halibutul fiert cu Eberhard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 227 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 6,6 USD pe porție. Un amestec de praz, bulion de legume tarhon, foarte ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Eberhard e tot ce am în salata mea de grădină, Halibut și legume Pocate cu un singur fel de mâncare, și Halibut fiert cu ghimbir și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte. Albiți morcovii în apă clocotită până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se transferă în baia de apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Se scurge bine și se lasă deoparte. Repetați cu țelină, ceapă și praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.