Halibut, cartofi dulci și supă de praz

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul, cartoful dulce și supa de praz. Pentru $ 5.12 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, garnitură: smântână, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Thailandeză De Cartofi Dulci Și Praz, Supă de cartofi dulci cu ghimbir, praz și măr, și Halibut și pudră de cartofi dulci.
Instrucțiuni
Saut halibut în 1 lingură de unt la foc mediu-mare 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se răcească ușor; spargeți peștele în bucăți de mărimea mușcăturii. Pune deoparte.
Sotati prazul intr-un cuptor olandez in restul de 1 lingura unt 5 minute sau pana cand prazul este moale.
Adăugați cartofi dulci și bulion. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Puree supa într-un blender sau procesor de alimente pana se omogenizeaza, și a reveni la cuptor olandez. Se amestecă busuiocul, frișca și halibutul. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana la cald. Condimentează cu sare și piper alb și supă de lingură în boluri individuale de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.