Halfloaf De Halloween
Halloween Halfling Meatloaf este un lactate gratuit rețetă cu 1 porții. O porție conține 4848 calorii, 256G de proteine, și 323g de grăsime. Pentru $17.13 pe portie, această rețetă acoperă 87% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână murături, biscuiți sărați, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă împreună carnea de vită măcinată, cârnații, ceapa, firimiturile de cracker de sare, ouăle bătute și condimentul cajun într-un bol până se combină bine. Într-un vas mare de copt, formați amestecul de pâine de carne într-o formă de jumătate, cu un cap mare, 2 picioare stubby și 2 brațe ridicate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când foaia de carne nu mai este roz în interior și abia începe să se rumenească, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (70 grade C).
Pentru a decora capul pâinii de carne, alegeți aproximativ 14 sâmburi de porumb și aranjați-le în dinți.
Așezați 1 felie mică de ardei verde pe fiecare parte a capului creaturii pentru urechi; așezați două felii de murături pe față pentru ochi, apoi așezați 2 jumătăți de măsline negre, tăiate cu părțile în jos, în feliile de murături pentru a termina ochii. Încă o jumătate de măsline formează nasul. Înconjurați monstrul cu un fundal de ketchup "sânge" și coaceți până se rumenesc, încă 10 minute.
Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire. Chiar înainte de servire, lipiți un cuțit de decojit în corpul pâinii de carne și decorați-l cu puțin sânge de ketchup.